Manometerfabriek

2.000m² tot wel 5.000m²

“We hebben twee varianten uitgewerkt die we in hier tonen
maar er is nog ruimte om samen met u als gebruiker
maatwerkoplossingen te leveren“

variant a

2000M2 KANTOOR +
2000M2 HAL

BEKIJK VARIANT A
foto

variant b

5000m2 kantoor +
2000m2 hal

BEKIJK VARIANT B
foto

Na oplevering voldoen de nieuwe kantoor- en/of bedrijfsruimten volledig aan de hedendaagse wensen en eisen op het gebied van duurzaamheid, comfort, esthetiek en gebruiksgenot. Naast de Manometerfabriek liggen nog twee kavels die bij de herontwikkeling betrokken kunnen worden en in overleg met de Gemeente Schiedam kunnen we additionele parkeerplaatsen bieden. Hierdoor is het mogelijk om zowel kleine als grote bedrijven passende huisvesting te bieden (van 2.000m2 tot wel 5.000m2). We hebben twee varianten uitgewerkt die we in deze brochure tonen maar er is nog ruimte om samen met u als gebruiker maatwerkoplossingen te leveren.

De Manometerfabriek biedt bedrijven de ruimte om naast hun kantoorfuncties, ook een bedrijfshal te huren. “Wij zijn op zoek naar pioniers in de maakindustrie die nieuwe historie gaan schrijven in dit pand.” Aldus Hans Donkervoort, eigenaar van de Manometerfabriek.

interesse

“makelaars De Mik Bedrijfshuisvesting en De Lobel en Partners zijn het aanspreekpunt voor de huurder en vormen de schakel naar de ontwikkelaar en eigenaar“

Contact